De Gea kåret som ‘Spillernes Årets Spiller’

Manchester United truppen har kåret spanieren som deres ‘Årets Spiller’ efter en fornem sæson af Uniteds nummer 1.

31-årige David De Gea har genfundet sig selv i den netop afsluttede sæson, og i sæsonens efterspil kaster det hæder af sig. Spanieren er nemlig af sine holdkammerater blevet kåret som Årets Spiller i Manchester United for fjerde gang.

Selvom Manchester Uniteds defensiv mildt sagt har været udfordret denne sæson, har David De Gea været en af årsagerne til, at Manchester United længe stadig var i spil til ligaens eftertragtede fjerdeplads.

Flere flotte præstationer og vilde redninger har medvirket til, at De Gea har været en af Uniteds allerbedste i 21/22. Især hans tillægstids redning af Mark Nobles straffespark på London Stadium, som sikrede en 2-1 sejr til De Røde Djævle skiller sig ud fra mængden af fornemme præstationer, mens hans dobbelt redning fra klodshold mod Wolves er et af de momenter, man vil huske.

Spanieren har nu vundet prisen fire gange og er altså den Manchester United spiller, der har modtaget sine medspilleres hæder flest gange, siden man i 05/06 sæsonen for første gang uddelte prisen.

Forrige artikel

Ronaldo kåret som årets spiller i United

Næste artikel

Elanga efter første landskampsmål: Det er en drøm

ANNONCE