Ronaldo kåret som årets spiller i United

Tidligere på ugen kårede vi i redaktionen Ronaldo som Oldtrafford.dk’s ‘Årets Spiller’. Nu modtager Ronaldo så endnu en hæder for hans flotte sæson, da United fans verden over har kåret ham som årets United-spiller.

Den årlige Sir Matt Busby Player of the Year pris er traditionen tro nu blevet kåret for 21/22-sæsonen. Og ikke overraskende har Manchester United fans fra hele verden valgt Cristiano Ronaldo som modtager af prisen.

I hans tilbagekomst-sæson har portugiseren biadraget med hele 24 i mål i alle turneringer, hvoraf hele 18 styks er scoret i Premier League. Det sparker ham ind som ligaens tredje mest scorende spiller denne sæson, kun slået af Liverpools Mohammed Salah og Heung Min Son fra Tottenham.

Udover denne hæder er er CR7 blevet kåret som månedens spiller i klubben hele fem gange, og hans flotte langskudsmål mod Tottenham blev tilmed kåret som Manchester Uniteds flotteste denne sæson.

Med i opløbet til prisen som årets spiller var David De Gea og Fred, som også begge har haft rigtig fine sæsoner, men som stemmerne indikerede, har de ikke kunne hamle op med Ronaldos retursæson.

Det er fjerde gang Ronaldo vinder prisen, efter han tidligere har modtaget den i 03/04, 06/07 og 07/08.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Karakterbogen for sæsonen: Spansk-portugisisk duel om 'Årets Spiller'

Næste artikel

De Gea kåret som 'Spillernes Årets Spiller'

ANNONCE