– De Gea kan vinde os titlen

Sir Alex Ferguson er glad for at de Gea har forlænget med United, og tror den spanske keeper kan være forskellen på guld og sølv.

Efter seks runder i Premier League, er United på andenpladsen, blot to point efter Manchester City, som ellers har fået en glimrende start på sæsonen. Så det ser ikke helt skidt ud for van Gaals tropper.

Det er Sir Alex Ferguson enig i, og han mener, at United kan løfte trofæet i maj.

– Jeg synes det ser fint ud, vi ligger godt til. City havde ikke tabt en kamp før sidste weekend, og med Uniteds sejr i Southampton ændrede en del sig i tabellen. Chelsea har tabt nogle kampe, Arsenal har tabt, så hvis United er med deroppe i toppen ved juletid, så har de bestemt en god chance, siger Ferguson i følge Daily Mirror.

Specielt to spillere fremhæver den skotske legende. Han er yderst tilfreds med nyindkøbet Anthony Martial og den glimrende start franskmanden har fået på Old Trafford, og så er Sir Alex naturligvis glad for at David de Gea endte med at forlænge med United.

– Jeg tror David de Gea kan vinde ligaen for os. Og knægten Martial kan blive så god han vil. Det jeg specielt kan lide ved ham er, at han ikke går i panik. Han har været alene med målmanden tre gange, og ikke gået i panik en eneste gang. Det kan man ikke lære spillere, siger Ferguson.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Sunderland

Næste artikel

Pardew: United har sat Zaha tilbage

Relaterede artikler
Total
0
Share