De Gea: Noget er helt galt

Målmanden havde svært ved at sætte ord på præstationen og nederlaget mod Watford.

David De Gea var blandt Uniteds bedste spillere – hvilket måske ikke siger så meget – men blev alligevel passeret fire gange. Det fortæller en historie, og det fortæller David De Gea, at noget er meget galt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi prøver på at gøre vores bedste og give det hele for holdet, men det er helt sikkert noget, der er meget galt, siger målmanden til BBC.

Især førstet halvleg var under al kritik. Her brændte hjemmeholdet Watford et straffespark – faktisk i to forsøg – efter bare fem minutters spil. Det lykkedes alligevel de gulblusede at score to, men det kunne have været mere.

– Vi kunne have indkasseret fire. Det var meget hårdt at se holdet spille i dag, det var mareridt efter mareridt. Det er uacceotabelt, siger målmanden.

Ole Gunnar Solskjær kommer under endnu mere pres efter ydmygelsen på Vicarage Road, det kan der ikke være tvivl om, men den spanske keeper stiller sig og holdkammeraterne foran træneren.

– Det er ikke acceptabelt som vi spiller og måden vi gør tingene på. Det er nemt at give træneren og staben skylden, men nogle gange er det spillerne, siger han.

Det bliver helt sikkert ikke nogle stille dage, der venter hverken spillerne eller Ole Gunnar Solskjær forud for midtugens kamp mod Villareal.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Fernandes: Det er også vores skyld - ikke kun trænerens

Næste artikel

Karakterbogen: Donny eneste lyspunkt i forfærdelig præstation

ANNONCE