Karakterbogen: Donny eneste lyspunkt i forfærdelig præstation

United tabte i dag 4-1 til oprykkerne fra Watford i en kollektiv nedsmeltning. Læs skribentens vurderinger af spillernes præstationer herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

David de Gea – 4 

At redde straffespark er altid optimalt, men når fire mål piber ind, rækker det ikke til mere end et 4-tal. 

Wan-Bissaka  – 2

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Uinspirerende at se Wan-Bissaka spille fodbold i dag. Defensivt ser han skidt ud ved 1-0-målet, da han ikke får clearet bolden ordenligt. Finder sjældent gode løsninger, når han skal aflevere bolden.

Victor Lindelöf – 3

Watford tilspiller sig sine mål ved hjælp af gennembrud på siderne og i halvrummene, men Lindelöf var usynlig, og det er sjældent godt, når man har tabt 4-1. 

Harry Maguire – 2

Starter kampen okay, da han redder skindet på Manchester United med vigtige defensive indgreb og blokeringer. Hans røde kort er dog altoverskyggende, og kaptajnen svigter i den grad holdet, da det kommer på et tidspunkt, hvor United stadig kan nå at få udlignet. 

Luke Shaw (hovedskade ud 85’) – 3

Sidste sæsons store profil var helt ved siden af sig selv som resten af holdet. Ser skidt ud, da Watford scorer til 2-0, hvor Uniteds defensive venstreside bliver reduceret til træningskegler.

Nemanja Matić – 2

Bliver fanget ude af position, da Watford scorer til 2-0. Dårligt pasningsspil fra serberen, der tager del i den kollektive nedsmeltning. 

Scott McTominay (ud 46’) – 3

Begår straffesparket tidligt i kampen, da Bruno bragte skotten i problemer. Leverer ikke den nødvendige stabilitet på midtbanen i første halvleg, da United bliver trykket tilbage på banen af Watford. 

Jadon Sancho (ud 90′) – 4

Usynlig og uinspireret i første halvleg. Han ser heller ikke for godt ud ved 2-0 målet, hvor han leverer en halvhjertet tackling. Spiller sig op i anden halvleg, hvor han smider to gode indlæg ind til Cristiano Ronaldo. Det første førte til Donnys scoring. 

Bruno Fernandes – 2

Leverer en flot stikning til Rashford i første halvleg, men derudover var der ingenting, der lykkedes for portugiseren i dag. Må også tage skylden for straffesparket, som McTominay mere eller mindre er tvunget til at begå.

Marcus Rashford (ud 46’) – 3

Manchester Uniteds farligste mand i første halvleg, hvor han kommer til et par chancer. Mangler dog den nødvendige kynisme, og han formår ikke at omsætte chancerne til scoringer, der kunne have været med til at ændre kampbilledet.

Cristiano Ronaldo – 4

Mangler ligeledes den nødvendige kynisme ved de chancer, han kommer frem til. Leverer dog assisten til Donny. 

Indskiftere: 

Donny Van de Beek (ind 46’) – 7 (Kampens spiller)

Donny driver holdet frem i anden halvleg. Tackler, afleverer og sætter angreb op. Scorer målet til 2-1. Lyspunktet i en kollektivt rædderlig præstation.

Martial (ind 46’) – 3

Skaber et par chancer for sine holdkammerater. Laver en flot aflevering til Ronaldo, der dog ikke får kontrolleret den ordenligt. Derudover er han bare ikke synlig nok, og han bliver aldrig selv farlig.

Dalot (ind 85’) – UB

Lingard (ind 90’) – UB

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

De Gea: Noget er helt galt

Næste artikel

Times: United-ledelsen holder krisemøde lørdag aften

ANNONCE