De Gea om ‘forfærdelig sæson’: Jeg vil bare gerne glemme den

David De Gea kalder indeværende sæson for ‘forfærdelig’, men ser også frem til fornyelse på trænerbænken og en forhåbentlig bedre sæson efter sommerferien.

Det blev til et 1-0 nederlag på Selhurst Park i sæsonens sidste kamp. Og ifølge United-keeper David De Gea rundede det en ‘forfærdelig sæson’ af for klubben.

– Jeg vil bare gerne glemme denne sæson og være 100% klar til næste sæson og være positiv. Det har været forfærdeligt, en virkelig dårlig sæson på alle måder. Det har været virkelig hårdt. Nu er det tid til at slappe af og forberede tankerne på næste sæson, siger De Gea i kølvandet på nederlaget.

Og hvad næste sæson angår, opfordrer spanieren også sine holdkammerater til at tage stilling til, hvorvidt de har lyst til at være i klubben.

– De, som vil være her, kan bliver her. Men de, som ikke vil være her, kan smutte. Man er ikke tvunget til at blive her, udtaler keeperen og fortsætter:

– Den nye træner og hans hold kigger allerede på nye spillere. Forhåbentlig henter de nogle gode spillere med god karakter.

Som De Gea rigtigt antyder, er Erik Ten Hag allerede trukket i arbejdstøjet efter sæsonafslutningen med hans tidligere klub, Ajax Amsterdam. Og Uniteds nr. 1 ser frem til at skulle arbejde under hollænderen.

– Jeg kan ikke vente. Jeg glæder mig meget til næste sæson; Ny sæson, ny manager, nye spillere. Forhåbentlig kan vi forbedre os og sætte Manchester United i en bedre position. Vi er nødt til at stole på fremtiden, siger De Gea.

 

Forrige artikel

Rangnick: Brighton gjorde os en tjeneste

Næste artikel

Bekræftet: van der Gaag og McClaren bliver nye assistenter

ANNONCE