Rangnick: Brighton gjorde os en tjeneste

Ralf Rangnick sender positive ord og tanker mod Brighton, som med deres sejr over West Ham kunne sende Manchester United i Europa League.

Et fuldstændigt forfærdeligt 2022 for Manchester United betød, at man bagud 0-1 til Crystal Palace i sæsonens sidste kamp var afhængig af, at Brighton ville slå West Ham, hvis man ville ende i Europa League frem for Conference League.

Heldigvis for “De Røde Djævle” vandt Brighton 3-1, som sikrede sjettepladsen til Manchester United til trods for det dårlige resultat på Selhurst Park. Og Ralf Rangnick, der stod i spidsen for United for sidste gang, var også klar over, hvilken vej, han skulle sende sine positive gloser.

– Jeg tror, Brighton gjorde os en tjeneste ved at komme tilbage fra at være bagud med 1-0 i første halvleg og så score tre mål, sagde Rangnick, der dog var kritisk overfor, at man ikke selv afgjorde sagerne, når man nu havde muligheden for det.

– Vi ville have elsket selv at have afgjort det, men kampen var meget symptomatisk for vores udebaneform de seneste par uger. Vi prøvede. Vi havde nogle gode muligheder, specielt i første halvleg, men vi kunne ikke få scoret.

Den nye manager, der tager over, hedder Erik ten Hag, som kunne se fadæsekampen fra tilskuerpladserne i dag. Det forventes, at hollænderen vil holde sit første pressemøde som United-manager i morgen.

Forrige artikel

Karakterbogen: Ringe præstationer banen over

Næste artikel

De Gea om 'forfærdelig sæson': Jeg vil bare gerne glemme den

ANNONCE