De Gea om redninger: Min favorit var på Zoumas hovedstød

David de Gea stod en flot kamp med flere flotte redninger, da Manchester United til aften besejrede West Ham med 1-0.

David de Gea har i sine mange år i Manchester United hevet mange flotte redninger op ad hatten, og det gjorde den spanske shotstopper igen i dag.

Kurt Zouma var blandt andet tæt på at udligne for West Ham, da han kom fri til et hovedstød i Uniteds felt, men til de Geas tilfredshed holdt han bolden ude af netmaskerne.

– Af mine to redninger var hovedstødet fra Zouma nok den bedste, fordi den var næsten med sikkerhed på vej ind, men jeg er også glad for alle de andre. Jeg er glad for at lave redningerne, og det er en vigtig sejr, siger de Gea til Sky Sports efter kampen.

David de Gea er ikke kun tilfreds med sine egne redninger, han ser også positivt på den udvikling som United har gennemgået i denne sæson ifølge spanieren.

– Vi havde en svær start på sæsonen. Manchester United er en kæmpe klub, og vi bliver bedre. Vi holder flere clean sheets, spiller godt og bliver ved indtil slutningen, forklarer spanieren og fortsætter:

– Vi presser godt, og vinder bolden højt oppe på banen. Vi indkasserede nogle chancer til sidst, men West Ham er også et godt hold. Jeg er virkelig glad for at være helt ærligt, uddyber han.

David de Gea er derfor også opsat på at fortsætte den fine resultatmæssige stime, som Manchester United efterhånden har sammensat. ‘De Røde Djævle’ har ikke tabt i de seneste otte kampe i alle turneringer.

– Jeg føler mig en smule træt. Folk tror, at målmænd ikke bliver trætte, men vi led i slutningen. Vi kontrollerede kampen, men det var svært til sidst

– Jeg kan ikke lide at se for langt ud i fremtiden, vi tager det en dag ad gangen. Der er en stor kamp på torsdag, og vi ønsker at ende i toppen af gruppen. Vi er klar til endnu en kamp, mere energi, og vi bliver ved med at klø på.

Den seneste uge har der floreret rygter om David de Geas kontraktsituation. Spanieren er angiveligt klar til at gå ned i løn. Det kan du læse mere om her.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Genialt mål bringer Manchester United tættere på top 4

Næste artikel

Karakterbogen: Gode gamle De Gea redder sejren i hus

ANNONCE