Genialt mål bringer Manchester United tættere på top 4

Det holdt hårdt, men de røde djævle viste disciplin og sendte David Moyes mandskab tilbage til London uden point.

Den eftertragtede top 4 er igen inden for rækkevidde for den røde del af Manchester, som efter en rædderlig sæsonstart virkelig har formået at rejse sig, hvilket blev cementeret her til aften, hvor de på gammeldags manér kæmpede sig til en sejr mod David Moyes’ West Ham.

Hjemmeholdet startede kampen udemærket, og især Rashford kom frem til et par fine muligheder i løbet af kampens første kvarter. Herefter forandrede kampen sig til lidt af en rodebutik, hvor begge mandskaber havde svært ved at flette mere end to afleveringer sammen. Der kom rigtigt mange fejlafleveringer, og det var ren slik for Declan Rice, som flere gange fik brudt Uniteds spil og fremvist sit gode drev med bolden.

Rodebutikken blev dog for en kort stund erstattet af genialitet, da Christian Eriksen kort fem minutter før halvleg spillede en hurtig sambaversion af en et-to’er med Fernandes og på enestående vis curlede bolden ind i hovedet på en fremadstormende Marcus Rashford, som scorede sit 4. Premier League mål i sæsonen. En sukkerbold og et hovedstød, som få spillere i ligaen kan gøre efter.

I anden halvleg formår United desværre ikke rigtig at bygge videre på det momentum, og initiativet blev overladt til West Ham i stigende grad. Det kulminerede i 10 hektiske slutminutter, hvor David De Gea måtte ud i, ikke bare én, men to verdensklasseredninger for at hive sejren over målstregen.

Det holdt hårdt, men trods det upolerede spil ligner det, at der er blevet banket noget disciplin ind i Erik Ten Hags tropper, som gav alt, hvad de havde for at gå hjem med de tre point.

Med de tre point overhales Chelsea, og United har tilmed en kamp i hånden sammenlignet med de nærmeste konkurrenter fra Newcastle og Tottenham, hvorfor en sejr mod Aston Villa på søndag vil give en plads i top 4.

Forrige artikel
Harry Maguire

Startopstilling: Maguire, Ronaldo og Elanga starter mod West Ham

Næste artikel

De Gea om redninger: Min favorit var på Zoumas hovedstød

ANNONCE