De Gea: Vi gik glip af endnu en mulighed for at vinde de tre points

Trods glæden over at have holdt clean sheet føler David De Gea, at Manchester United gik glip af tre points, da de tidligere i dag spillede uafgjort mod Newcastle.

David De Gea spillede tidligere i dag sin kamp nummer 500 for Manchester United. Den spanske målmand viste også hvorfor han har været fast mand i målet gennem så mange år, da han for anden kamp i streg holdt målet rent.

Men trods glæden over at have holdt clean sheet føler den spanske målmand, at holdet gik glip af tre points efter at have været dominerende gennem størstedelen af kampen.

– Jeg føler vi fik glip af endnu en mulighed for at vinde de tre points. Vi kæmper til de sidste. Og for at være ærlig havde vi også et par store chancer til sidst, men det er fodbold, nogle gange går man glip af sine chancer, og i det mindste holder vi clean sheet, udtaler De Gea efter kampen.

Men selvom det ikke blev til tre points i dagens opgør, er den spanske målmand dog stadig tilfreds med, at holdet ikke lukkede mål ind mod Newcastle.

– Jeg tror, ​​det er virkelig vigtigt, fordi jeg synes, at Newcastle er et fantastisk hold. De har gjort det meget godt i løbet af sæsonen, så ja, lad os blive ved med at gøre det godt og komme os godt, for på onsdag har vi en stor kamp igen, fortæller han.

Forrige artikel

Howe: Spillerne havde ikke fortjent det, hvis vi havde tabt

Næste artikel

Podcast: Er Ten Hags røde djævle klar til sværvægtskamp mod Contes Spurs?

ANNONCE