Howe: Spillerne havde ikke fortjent det, hvis vi havde tabt

Newcastles manager, Eddie Howe, var en lettet man, da Craig Pawson fløjtede af, efter Manchester United lagde et tungt pres på Newcastle i kampens døende minutter.

Manchester United og Newcastle spillede 0-0 til eftermiddag, og på baggrund af kampens slutfase var det en lettet Newcastle-manager, der talte med BBC efter kampen.

Det skyldtes især Marcus Rashfords store hovedstødschance, hvor englænderen kunne have gjort det til 1-0 i kampens tillægstid.

– Vi mistede grebet om kampen i anden halvleg, og jeg er glad for, at kampen er fløjtet af. Rashfords hovedstød var et vigtigt moment. Vi var gode til at holde dem fra fadet, men det (Rashfords hovedstød, red) kunne have gjort, at vi tabte kampen, men det havde spillerne ikke fortjent, fortæller Howe til BBC.

Eddie Howe mener dog, at Newcastle især var gode i første halvleg, hvor Newcastle ramte træværket og muligvis blev snydt for et straffespark, da Varane ramte Wilsons støtteben i Manchester United-feltet.

– Jeg synes specielt, at vi var gode i første halvleg.

– Joelinton havde to chancer, hvor han ramte stolpen, og vi kunne potentielt have fået et straffespark til Callum Wilson.

Det mulige straffespark til Wilson var ikke den eneste kendelse i kampen, som delte vandene i de to lejre.

Eddie Howe mener, det var korrekt dømt af Craig Pawson, da Ronaldo snuppede bolden fra Nick Pope, da portugiseren var overbevist om at Newcastles schweiziske forsvarsspiller Fabian Schär havde sat spillet i gang.

– I momentet kunne jeg se det, og det var tydeligt, at Fabi (Fabian Schär) ikke havde sparket frisparket. Han tillod bare, at Nick (Pope, red.) kunne tage det.

– Jeg ved ikke, om dommeren havde fløjtet, men jeg mener ikke, at han behøvede at starte spillet igen. For mig var det klart, at Nick var i gang med at sparke frisparket, og så have Ronaldo pludselig taget bolden fra ham. Det ville have været et virkelig, virkelig svært mål at acceptere, hvis det have gjaldt. For mig var det åbenlyst, at bolden ikke var i spil.

Resultatet betyder, at Newcastle fortsat kun har tabt en af de første ti kampe i Premier League. The Magpies ligger på Premier Leagues 6. plads med 15 point. De har et point op til Manchester United på 5. pladsen, der har spillet en kamp mindre.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ten Hag: Jeg har ingen kommentar til dommerens præstation

Næste artikel

De Gea: Vi gik glip af endnu en mulighed for at vinde de tre points

ANNONCE