De udlånte: Stor succes for Bebe

United har en række unge spillere på udlån, vi ser her nærmere på hvordan det gik dem i weekenden.

I fredags var Jack Barmby i aktion for Hartlepool, der ude tabte 1-0 til Oxford United. Barmby har fået masser af spilletid og spillet godt for Hartlepool, hvor det også er blevet til et par fine scoringer. Fredag fik han 84 minutter på banen.

Nick Powell har været ude i en længere periode med en skade, men er nu tilbage på banen for Wigan. I lørdags kom han ind og fik de sidste 20 minutter på banen, da Wigan hjemme vandt 2-1 over Watford, og dermed fortsætter deres fine form i både liga og cup.

Brighton med Jesse Lingard på banen i 78 minutter, måtte skuffende indkassere et nederlag hjemme på 0-2 til Ipswich. Lingard har gjort det fint for Brighton, og får også ros efter lørdagens præstation.

Liverpool kørte Solskjær og Cardiff over i lørdags med 3-6. Wilfried Zaha startede på bænken, men kom ind og fik de sidste 25 minutter på kanten. Zaha gjorde det okay, og var med i et par gode aktioner.

Michael Keane fik fuld tid i forsvaret hos Blackburn, der hjemme fik 1-1 mod Leicester, som topper the Championship. Keane har fået masser af spilletid og gør det godt hos Blackburn.

Brormand Will Keane får ikke lige så meget spilletid hos Q.P.R., men i lørdags startede han inde og fik 64 minutter for Redknapps drenge. Q.P.R. vandt 1-3 ude mod Middlesbrough, blandt andet efter scoring af Ravel Morrison.

Tom Lawrence var med i hele kampen for Yeovil der hjemme spillede 2-2 mod Bolton. Lawrence blev efter kampen kåret til hjemmeholdets bedste spiller, og har generelt gjort det glimrende for Yeovil, der kæmper for overlevelse.

Sam Johnstone har også gjort det flot under hans lejeophold hos Doncaster, og i lørdags holdt han igen buret rent, da Doncaster vandt 1-0 hjemme mod Sheffield Wednesday.

Birmingham havde både Federico Macheda og Tyler Blackett med i lørdagens nederlag hjemme på 1-2 til Reading. Macheda fik fuld tid uden for alvor at markere sig, mens Blackett kom ind efter en lille halv times spil.

NEC Nijmegen spillede 2-2 ude mod Heerenveen, og havde hollandske Marnick Vermijl med i hele opgøret.

Carlisle tabte med 4-1 ude mod Notts County, og Sam Byrne havde ikke mange muligheder oppe i angrebet for gæsterne. Det blev til 90 minutter, men ikke mange chancer for Byrne.

Bebe var sprudlende og lavede to mål i søndagens sejr, da Pacos de Ferreira vandt 3-1 over Arounca. Bebe har spillet godt og fast for hjemmeholdet, og var altså i søndags endnu engang man of the match.

Angelo Henriquez har de seneste måneder døjet med skader og sygdom, og var ikke med i truppen for Zaragoza, der tabte til Deportivo i den næstbedste spanske liga.

Evra: Vi skal spille med hjertet

Moyes: Rooney er allerede en legende