Moyes: Rooney er allerede en legende

David Moyes roser endnu engang den stærke angriber, som han mener allerede er en legende i Manchester United.

Wayne Rooney har spillet ti sæsoner for Manchester United, og er allerede nu nummer tre på alletiders topscorerliste i klubben. 212 mål i den røde trøje er det nu blevet til for Rooney, der mangler 38 mål for at blive den mest scorende United-spiller nogensinde.

– Hvis du er nummer tre på topscorerlisten i en klub som United, er du en legende. Kan han undgå alvorlige skader, vil han have en god chance for at gå forbi Denis Law og Sir Bobby Charlton, hvilket vil være noget af en bedrift, siger David Moyes i følge Sky Sports.

Wayne Rooney har været en af Uniteds bedste spillere i denne sæson, og blev for få uger siden belønnet med en ny lukrativ 5-årig aftale. Og Moyes roser da også Rooney for hans gode form i denne sæson, specielt efter han nu virker mere frisk og med mere energi igen.

– Han har været i god form i denne sæson, det viste han senest mod West Ham, hvor han lavede to gode mål. Han har fået energien tilbage, og alle der har kendt ham fra de unge dage vil sige, at en af de vigtigste ting i hans spil er hans energi og store hjerte inde på banen, siger Moyes.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

De udlånte: Stor succes for Bebe

Næste artikel

Mata glæder sig til derby

Relaterede artikler
Total
0
Share