Dean Smith forud for besøg på Old Trafford: Vi skal vise, vi kan matche dem

Villa-manageren mener, at Aston Villa, trods svingende resultater, har vist, at de kan spille op mod de bedste i Premier League

Aston Villa manager, Dean Smith, mener, at hans mandskab i morgen skal bevise, at de kan matche Manchester United, når de to hold i morgen tørner sammen i Premier League.

På trods af holdets to nederlag til Chelsea indenfor den seneste måned, hvoraf det ene blev til en lussing på 3-0, synes Villa-manageren alligevel, at præstationerne har vist, at de kan konkurrere mod de bedste hold i ligaen.

– Vores job er at tage dertil og vise, at vi kan spille lige op mod dem, ligesom vi gjorde mod Chelsea, udtaler Smith til Sky Sports, som især synes, at holdet kunne tage meget positivt med fra 3-0 kampen på Stamford Bridge, som Villa efterfulgte med en sejr med selvsamme margin over Everton.

– Kampen mod Chelsea i Premier League var katalysatoren. Vi spillede lige op med dem og skabte store chancer. En fejl dræbte kampen for os der. Den positivitet tog vi med ind til den næste kamp mod Everton. Den første time var lidt et spil skak, men da vi fik det første mål, var det fuld fart fremad og en sikker sejr i sidste ende, siger Smith.

Aston Villa går ind til opgøret på en 10. plads med syv point, men med en trup sprængfyldt med selvtillid, hvis du spørger Dean Smith.

– Vi føler, der er massere af selvtillid og tro i truppen, og vi føler, vi har en talentfuld gruppe, så der er ingen grund til, der ikke skulle være det.

Kampens sparkes i gang i morgen lørdag d. 25 september klokken 13.30.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Optakt: Flot Premier League-start skal udbygges

Næste artikel

U23: Tidlig Elanga-scoring sikrer sejr i kaotisk afslutning

ANNONCE