Optakt: Flot Premier League-start skal udbygges

Manchester United er klare favoritter til kampen mod Aston Villa lørdag over middag.

13 point af 15 mulige skal gerne blive til 16 af 18 for United, der møder Aston Villa lørdag eftermiddag på Old Trafford.

Aston Villa har fået en blandt start på sæsonen med pointtab de to oprykkere Watford og Brentford, mens det er blevet til sejre mod Everton og Newcastle og så et klart nederlag til Chelsea.

Birmingham-klubben har mistet deres helt store profil Jack Grealish, der skiftede til Manchester City i en britisk rekordhandel, og han var en af de bærende kræfter på holdet ved det seneste møde mellem de to klubber på Old Trafford.

Nytårsdag i år spillede de to mandskaber en intens og underholdende kamp, hvor Bruno Fernandes blev matchvinder på straffe efter en times spil, men begge hold havde både før og efter mulighed for at score flere mål.

United vandt også det senenste

omvendte opgør, da det blev til 3-1 på Villa Park. Her scorede Bruno Fernandes igen på straffespark, mens Mason Greenwood og Edinson Cavani også kom på tavlen.

Villa-manager Dean Smith har i sin optakt til kampen gjort sine spillere det klart, at de skal være klar til at give United kamp til stregen, for holdet skal ikke på forhand bøje sig for en på papiret stærkere trup er budskabet.

– Vores opgave er tage dertil og give dem kamp til stregen, ligesom vi gjorde med Chelsea (Villa tabte 3-0, red.). Det var en kamp, der viste, vi kan være med, for vi spillede op med dem og skabte chancer, men så dræbte en personlig fejl os i den kamp, siger han.

Om Villa kommer til Old Trafford og giver Solskjærs tropper kamp til stregen bliver vi klogere på om mindre end 24 timer.

Dato, tid og sted:
Kampen bliver spillet den 25. september klokken 13:30 på Old Trafford.

Kampens dommer: 
Mike Dean skal være i centrum for begivenhederne.

Skader og karantæner:
Edinson Cavani forventes at begynde træningen igen i de her dage, og når selv Phil Jones faktisk er spilleklar, så har United meget få problemer på den front. Amad Diallo og Marcus Rashford er de eneste skadede spillere.

Aston Villa er uden nyindkøbet Leon Bailley indtil slut oktober, mens Morgan Sanson også er skadet.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
David de Gea
Wan-Bissaka – Varane – Maguire – Shaw
McTominay – Fred
Greenwood – Bruno – Sancho
Ronaldo

Aston Villa
Martinez
Konza – Mings – Tuanzebe 
Cash – McGinn – Ramsey – Douglas Luiz – Targett
Ings – Watkins

Hold øje med:
Det er altid de offensive spillere, der bliver nævnt først i den sammenhæng, og selvom Ollie Watkins ikke har scoret endnu i den her sæson, så har han vist, han ved, hvor målet står. Derudover så er Douglas Luiz på den centrale midtbane en løbe- og boldstærk spiller.

Skribentens bud på kampens resultat:
I Premier League har United været imponerende indtil videre, og jeg tror på det fortsætter i morgen på Old Trafford, hvor sæsonens første cleansheet på eget græs også gerne må komme i hus. 4-0 til hjemmeholdet. Crist… i ved godt hvem, der scorer først.

TV:
Kampen bliver vist på Xee. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Solskjær: De Gea forkortede egen ferie for at forberede sig

Næste artikel

Dean Smith forud for besøg på Old Trafford: Vi skal vise, vi kan matche dem

ANNONCE