Den nye United sang næsten færdig

Peter Hook:”Denne sang er til supporterne. Glazer familien er forretnings folk og det er vigigt at give dem en chance, men det er utrolig vigtigt at de…

Peter Hook:”Denne sang er til supporterne. Glazer familien er forretnings folk og det er vigigt at give dem en chance, men det er utrolig vigtigt at de ved at det er supporterne der har gjort, og gør, klubben til det den er, og uden dem vil det være slut.”

Og Hooky fortsætter:”Vi kan ikke ændre forretningen i fodbold, men vi kan give supporterne en stemme.”

“Jeg voksede op i skyggen af Old Trafford, i Ordsall.
United er meget vigtig for mig. Det er sørgeligt når nogle mennesker føler at de mister noget der sår dem så nært, så jeg har det godt med at kunne gøre noget for dem, og jeg tror sangen vil sige det hele.”

Sangen er en glad og i ørefaldende sang, musikken er fra Hanky Parks Come on, med ny tekster skrevet af forsanger James Davenport og Manager Ed Blaney, og de har fået skrevet “We”ll never die, we”ll never die, we”ll keep the Red flag flying high, Man United we”ll never die.” ind i teksten og inviterede United fans ind for at indspille det, så det kan lyde som det gør på Old Trafford.

James Davenport:”Vi udgiver ikke denne single fordi vi håber at den vil ændre Glazers indstilling, men hvem ved, hvis vi sælger 500 Millioner kopier kunne vi jo købe Stretford End.”

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

OL på Old Trafford

Næste artikel

Fortune misser sæsonstarten

ANNONCE