Fortune misser sæsonstarten

Sensationsavisen The Sun var de første, der kunne bringe nyheden om at Fortune under ugens træningsøvelser på carrington havde pådraget sig en skade -…

Sensationsavisen The Sun var de første, der kunne bringe nyheden om at Fortune under ugens træningsøvelser på carrington havde pådraget sig en skade – heldigvis viste avisens dommedagsprofetier med seks måneders pause ikke at holde stik.

Uniteds sydafrikanske landsholdsspiller slipper nemlig med en pause på seks uger efter at et knæproblem har ført til, at Fortune er blevet sendt en tur på operationsbordet. Derefter venter altså minimum seks ugers pause fra grønsværen, hvilket i sig selv også må være hårdt nok for Fortune, der misser turen til Asien, ligaåbningen mod Everton samt minimum den første kvalifikationskamp til Champions League.

Heldet har bestemt ikke altid tilsmilet Fortune, der flere gange tidligere har været ude i lange perioder. Blandt andet efter den uforglemmelige kamp på Anfield i 2002, hvor han spillede med et brækket ben.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Den nye United sang næsten færdig

Næste artikel

Johnson stadig fortrøstningsfuld

ANNONCE