Fred vænner sig til Premier League

Fred glæder sig over sit første mål for United og ser frem mod at møde West Ham i morgen.

Brasilianske Fred scorede sit første mål for United i sidste weekends uafgjorte kamp mod Wolverhampton. Målet kom i kølvandet på et par kampe, hvor Fred startede ude på grund af en lidt svingende start på sin United-karriere. 

Selv fortæller brasilianeren, at han stadig er ved at vænne sig til engelsk fodbold.

– Jeg spillede ikke så godt i kampene i starten af sæsonen, som jeg gjorde i Shakhtar. Men jeg føler, det går meget bedre, og det var virkelig dejligt at score det første mål. Forhåbentlig er det det første af mange, siger han til manutd.com

Fred dedikerede målet til sin endnu ufødte søn.

– Vi spiller for at vinde

I weekenden rejser Manchester United til London for at møde West Ham efter en uge, der har budt på exit fra Carabao Cuppen efter et ydmygende straffesparks-nederlag mod Derby County.

– Der er ingen, der ønsker at tabe. Vi spiller for at vinde, og når vi så taber, er det trist, men vi må ikke lade det gå os for meget på. Vi må samle os selv op og arbejde hårdere, så det ikke sker igen.

– West Ham er et godt hold, men vi er Manchester United, og vi vil ikke lade os blive kuet af alle hold. Vi skal være stærke både taktisk og mentalt, siger han.

Fred kom til Manchester United i sommer fra Shakhtar Donetsk.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Der Spiegel: Cristiano Ronaldo anklaget for voldtægt

Næste artikel

Startopstillingen mod West Ham: Young får anførerbindet

ANNONCE