– Derfor vil Mkhitaryan til United

Armenske Henrikh Mkhitaryan er ønsket af United, og den offensive profil ønsker også et skifte til Old Trafford.

Mino Raiola er en travl mand i disse dage. Han forsøger at få flere af sine spillere til nye klubber, og i flere tilfælde er Manchester United en oplagt og seriøs bejler. Paul Pogba er rygtet retur til United, Zlatan Ibrahimovic ligner en mand der vil genforenes med Mourinho, ligesom Henrikh Mkhitaryan er ønsket i United.

Og der er bestemt gensidig kærlighed mellem United og den armenske profil, der i sidste sæson var manden med flest assists i Bundesligaen, ligesom han selv nettede 23 gange i 51 kampe for Dortmund.

– Vi ser meget forskelligt på sagen. Dortmund vil den ene vej, jeg vil den stikmodsatte vej. Det kan måske se lidt svært ud pt, men jeg håber vi kan finde en fornuftig løsning.

– Et tilbud fra Manchester United kommer måske kun en gang i livet, og vi kan ikke vide om døren er åben for et skifte til United næste sommer. United er Mickis drømmeklub, og han ønsker brændende at skifte dertil, lyder det fra Mino Raiola i følge Manchester Evening News.

United har angiveligt budt i omegnen af 19 millioner pund for 27-årige Mkhitaryan, hvilket dog blev afvist af tyskerne. Dortmund ønsker nærmere 30 millioner pund for at slippe deres kreative omdrejningspunkt, på trods af han blot har et år tilbage af kontrakten. Men Raiola er fortrøstningsfuld, selv om han ikke vil presse United til nye bud.

– Det er ikke min opgave, min opgave er at varetage min klients interesser. Og ingen er i tvivl om hvad Micki vil, siger Raiola.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Van Gaal i spil til Milan-job

Næste artikel

Hummels: CL manglede i United

ANNONCE