– Det er den største kamp, glem alt om City

Nemanja Vidic er ikke i tvivl, kampene mellem United og Liverpool er de største kampe i engelsk fodbold.

Når kampprogrammet kommer om sommeren kigger de fleste efter to kampe. Hvornår kommer Liverpool til Old Trafford, og hvornår skal United en tur til Anfield. Det er ganske enkelt bare de to største kampe i løbet af sæsonen. Selv lokalopgørene mod City kommer i anden række.

Det mener ikke bare mange fans, også serbiske Nemanja Vidic er af den holdning, og den tidligere forsvarsklippe så altid frem til disse kæmpe brag mellem United og Liverpool.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– United vs City er en stor kamp i øjeblikket. Men kampene mod Liverpool er bare de største i sæsonen. Det City har præsteret i de seneste år gør de kampe mere spændende, men det er altså stadig kampene mod Liverpool som er noget specielt for mig, lyder det fra Vidic.

Nemanja Vidic spillede ofte en afgørende rolle i bragene mod Liverpool. Enten som en vigtig stopklods i forsvaret, eller ved at hive et rødt kort. Hele fire gange måtte serberen forlade banen før tid mod Liverpool, efter at være blevet udvist.

– I det første års tid eller to var jeg ikke helt klar over kampenes betydning. Jeg vidste det var stort og vi plejede at se kampene i Serbien. Men så erfarede jeg, at rivaliseringen gik tilbage i tiden og var mellem byerne, helt tilbage fra tiden med kanalerne som transportvej. Jeg læste alt om det, hvordan rivaliseringen mellem byerne tog til, og derefter hvordan de to klubber kæmpede mod hinanden, siger Vidic.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Der er kampstart på Old Trafford i dag 13.30.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Klopp: Mourinhos stil virker ikke

Næste artikel

Mourinho: Det var et perfekt resultat

ANNONCE