Klopp: Mourinhos stil virker ikke

Jürgen Klopp mener ikke, at Jose Mourinhos taktik virker, hvis ikke der lander trofæer på Old Trafford.

Tyske Jürgen Klopp er ikke fan af taktisk fodbold, hvor der til tider er fokus på den defensive strategi. Det er ikke blot noget man ser ud fra Liverpools egen ringe defensiv, men han benyttede også lejligheden på gårsdagens pressemøde, til at kritisere Uniteds taktik.

– At spille meget defensivt og ikke vinde titler virker ganske enkelt ikke. Vi har så mange fans verden over, de skal også have noget at varme sig på, hvis ikke der er trofæer at juble over sidst på sæsonen. Vi må altid vinde kampene her, men vi skal også først overbevise dem med vores måde at spille fodbold på, lød det fra Klopp.

Jürgen Klopp har dermed fortrængt, at United sidste sæson hentede to trofæer i Mourinhos første sæson, mens han endnu har sit første til gode i Liverpool. Faktisk har klubben fra Merseyside ikke vundet et trofæ siden 2012, hvor man under Kenny Dalglish vandt Liga Cuppen. Ender denne sæson uden sølvtøj, vil det være længste periode uden titler siden 1950’erne for Liverpool.

Eneste mulighed for Liverpool i år er i Champions League, hvor klubben er klar til kvartfinalerne efter samlet sejr over Porto. Klopp og co havde dog chancen i tyskerens første år i klubben for at hente to titler, men smed det væk i begge finaler.

– United vandt to titler sidste sæson. Havde vi vundet to trofæer i min første sæson her, havde alting faldet på plads. Det havde hjulpet os helt enormt. Det havde ikke ændret vores spillestil. Lige nu er vi “holdet der er lige ved, men aldrig vinder noget”, det vil vi jo gerne ændre, siger Klopp.

Men det med at holde fast i sin stil og vinde med flot offensiv fodbold blev dog kort efter modsagt af Klopp selv.

– Hvis Liverpool vandt ligaen, ville ingen huske hvordan den titel kom i hus på efter nogle måneder, lød det selvmodsigende fra Klopp på fredagens pressemøde.
 

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

U23: Viste vejen med sejr over Liverpool

Næste artikel

- Det er den største kamp, glem alt om City

ANNONCE