– Det er medierne, der skaber hype omkring nr. 7

Louis van Gaal mener, at Memphis kan bære det pres og de sammenligninger, der følger med at bære nr. 7 i United.

Siden Cristiano Ronaldo i 2009 forlod klubben, har der ikke været nogen, der har kunnet udfylde de store sko, der skal trædes, når man bliver tildelt nr. 7.  Michael Owen, Valencia og senest Di Maria blev aldrig de helt store hit.

Nu er det Memphis, der har fået muligheden for at løfte arven efter Ronaldo, Beckham og Cantona mfl., men United-fans har endnu at se det bedste fra hollænderen. Louis van Gaal mener dog, at offensiv-spilleren kan klare presset.

– Jeg føler, at det er medierne, der skaber den hype omkring det nummer. Jeg tror ikke, at Memphis mærker det på samme måde. Hverken han eller jeg er overtroiske, så det er ikke noget, vi lægger noget i, udtaler manageren til ESPN.

Memphis blev i sommer hentet til store begejstring for United-fans verden over, men han har ikke deltaget i de seneste seks kampe. Van Gaal fortæller, at han havde forventet mere af sin landsmand. 

– Selvfølgelig forventede jeg mere, ellers ville han jo have spillet de sidste kampe. Jeg har dog ikke kigget på andre muligheder udefra, men jeg har beholdt Pereira og Lingard som muligheder, så nu skal Memphis kæmpe sig tilbage.

Om Memphis får chancen i dag, får vi at se klokken 13:45 i opgøret mod Watford.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Louis van Gaal advarede Adnan Januzaj før Dortmund-skifte

Næste artikel

Startopstillingen mod Watford

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share