Louis van Gaal advarede Adnan Januzaj før Dortmund-skifte

Adnan Januzaj blev advaret mod at skifte til Borussia Dortmund af Louis van Gaal.

Der var blandede reaktioner blandt Manchester Uniteds fans da klubben i august valgte at udleje Adnan Januzaj for resten af sæsonen til den tyske storklub Borussia Dortmund.

Det belgiske stortalent havde ikke levet op til de tårnhøje forventninger på Old Trafford, men håbet for mere spilletid i den tyske Bundesliga synes nu også at være glippet for Adnan Januzaj, der har måttet se den tyske storklub neytte sig af de mere etablerede kræfter som Marcos Reus og Shinji Kagawa på midtbanen.

Tilbage i Manchester sidder manager Louis van Gaal nu og kan se at sine bekymringer for Adnan Januzajs ønske om lejeaftalen var sande.

– I en klub som Borussia Dortmund er alle spillerne også af en vis kvalitet. Jeg sagde på forhånd at det ville være en stor risiko for ham, da han skal konkurere med spillere af høj kvalitet og det er ikke let, fortalte Louis van Gaal på dagens pressemøde.

– Det er det samme som i Manchester United. Jeg vil gerne have at han spiller i alle kampene og jeg ville gerne at det var i Premier League, men han valgte at tage til Borussia Dortmund, sagde Louis van Gaal, som dog endnu ikke vil kalde skiftet for et dårligt et af slagsen.

– Vi må vente og se. Han spiller måske ikke lige nu, men han har talentet til at gøre det i hvert fald. 

– Jeg er overbevist om hans talent, men han har meget at lære. Det er ikke kun talentet der er vigtigt. Også spillerens karakter til at udvikle sit talent er vigtigt og det skal han lære, lyder det fra Louis van Gaal, der ikke forventer at Manchester United henter Adnan Januzaj tilbage fra udlånet allerede til januar. 

 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Louis van Gaal hiver to unge talenter med til Watford

Næste artikel

- Det er medierne, der skaber hype omkring nr. 7

Relaterede artikler
Total
0
Share