“Det er svært at købe spillere i januar”

Louis van Gaal slår fast, at det er svært at hente kvalitet i transfervinduet halvvejs inde i sæsonen.

Manchester United får efter alt at dømme svært ved at sikre sig de spillere, der står øverst på ønskelisten, i starten af det nye år.

Forleden lagde Ed Woodward en dæmper på Uniteds forventninger til det kommende transfervindue, og nu melder Louis van Gaal sig ind i koret af skeptikere.

– Jeg tror ikke, at han (Woodward, red.) sagde, at vi ikke vil købe noget. Jeg mener, at han sagde, at det er svært at købe spillere i januar, som har kvaliteten til Manchester United. Det er grunden til, at vi ikke handler ind, og det er enig i, siger van Gaal ifølge Sportsmole.

Spillere som Mats Hummels og Kevin Strootman er længe blevet sat i forbindelse med et skifte til Nordengland, og ifølge The Guardian pønser United på at strikke et tilbud sammen for sidstnævnte i januar.

Men nu slår van Gaal fast, at man som fan ikke skal sætte næsen op efter de helt store forstærkninger.

– Når man køber, skal det være en spiller, som er bedre end det, du allerede har i truppen. Og det bliver meget svært at finde sådan en spiller i januar. Så det er det, han (Woodward, red.) ville sige, og vi taler det samme sprog, siger van Gaal.

United brugte 150 mio. pund i sommer, hvilket er britisk transferrekord.

 

Forrige artikel

Van Gaal: Mine spillere skal være helt klar

Næste artikel

De Gea starter mod Arsenal

ANNONCE