Det tætpakkede 2022/2023-program er offentliggjort: Tidlig start og pause midt på sæsonen

Manchester United og resten af Premier League-klubberne må i den kommende sæson se frem til en række ændringer i kampprogrammet forårsaget af VM 2022, som skal spilles i november og december.

Det er ikke gået manges næser forbi, at VM 2022 skal afholdes i Qatar. På grund af varmen i den mellemøstlige stat skal turneringen derfor spilles i november og december, hvilket kommer til at påvirke kampporgrammet i Premier League.

Torsdag blev det offentliggjort, at den kommende sæson af Englands bedste fodboldrække bliver sparket i gang en uge tidligere end normalt – den 6. august.

Herefter vil de første 16 runder blive spillet før VM, mens de resterende finder sted efter turneringen.

Weekenden den 12. til 13. november bliver den sidste spillerunde i Premier League, før slutrunden i Qatar finder sted. Den engelske række genoptages igen på Boxing Day den 26. december – blot otte dage efter VM-finalen.

Den sidste spillerunde i 2022/2023-udgaven af Premier League bliver den 23. maj, hvor alle ti kampe fløjtes i gang på én og samme tid.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Skadesopdatering: Pogba kan være ude til nytår – Cavani under behandling

Næste artikel

Rygte: Mourinho ser sig varm på United-portugiser

ANNONCE