Di Maria: United-skifte perfekt for mig

Angel Di Maria er ovenud lykkelig for sit skifte til Manchester United og taler om stoltheden af at bære det ikoniske 7-tal på ryggen.

Da Angel Di Maria skiftede Real Madrid ud med Manchester United blev der spekuleret i, at argentinerens skifte handlede om en større lønseddel. Det er dog langt fra sandheden, hvis man skal tro manden selv.

– Jeg har så stærke følelser omkring mit skifte til Manchester United. Jeg er så stolt. Det er svært at forklare med ord. Jeg havde et oprigtigt ønske om at skifte til Manchester United. Jeg ville bære den her trøje, siger Di Maria ifølge Daily Mirror.

– Det er så dejligt for mig at bære nummer 7. Nogle af de største spillere i klubbens historie har båret trøjen, og jeg ved, at det er en stor ting for alle Manchester United-fans.

– Jeg tror, at folkene her er glade for mig, så jeg må leve op til trøjen. Jeg må indrømme, at jeg havde en masse forventninger til Manchester United, men klubben har overgået dem. Det har været perfekt for mig indtil videre.

Angel Di Maria har startet sin United-karriere med et brag. Argentineren har allerede scoret 3 mål og lagt op til 4 i United-trøjen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Luke Shaw hylder De Gea

Næste artikel

Di Maria nomineret til Ballon d'Or

ANNONCE