Di Marzio: Pogba til United inden for 48 timer

Ifølge Di Marzio er Juventus og Manchester United blevet enige om en pris på €110 millioner med bonusser.

Hele sommeren har der været utallige rygter, der har sendt Paul Pogba til Manchester United. Nu tyder noget på, at der måske snart kan komme en ende på dette.

I morges skrev vi, at La Stampa havde meldt enighed imellem Juventus og United. Dette bliver nu bakket op af Gianluca Di Marzio, Sky Italia og Fabrizio Romano.

Di Marzio betegnes som en transferguru, og er den nok mest troværdige journalist, når det kommer til italienske handler.

Di Marzio siger, at handlen kan blive lukket inden for de næste 48 timer. Juventus og United er eftersigende blevet enige om en pris på €110 millioner med bonusser.

Paul Pogba blev enig med sin gamle klub om en kontrakt for flere uger siden. Ifølge Fabrizio Romano er han opsat på at skifte til den engelske storklub.

Det eneste der derfor mangler nu, er det beløb som Pogbas agent, Mino Raiola, skal have. Det har indtil videre virket til at være det største problem i handlen, men nu lader det til, at United ender med at betale hele beløbet.

Den franske midtbanespiller er på nuværende tidspunkt på ferie i Miami, hvor han kan få gennemført sit lægetjek inden for de næste par dage.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

PL boss: Vinterpause kan være på vej

Næste artikel

U21: Stærk modstand venter i Europa

ANNONCE