Diallo har fundet formen i Sunderland

20-årige Amad Diallo har haft begrænset succes i sin tid på de britiske øer, men nu begynder han at vise, hvor stort et potentiale han har.

Lejesvenden fra Manchester United, Amad Diallo, har fundet formen i Sunderland, hvor det er blevet til 5 mål i de seneste 7 kampe. Senest var han på pletten mod West Bromwich Albion, da Diallo sikkert sparkede Sunderland i front fra 11-meter pletten. Sunderland tabte dog kampen, men efter kampen roste Sunderlands manager, Tony Mowbray, den unge spiller fra Elfenbenskysten:

– Han er en meget talentfuld dreng. Han er ved at være integreret i gruppen nu. Hans personlighed var meget indadvendt, da han ankom – en stille dreng, der holdt sig for sig selv. Men jeg tror, ​​han mærker respekten fra resten af ​​gruppen nu, og det har han fortjent med sin præstation. niveau og arbejdsindsats sammen med sit talent.

Amad Diallo kom til Manchester United i 2020 og har siden været en del af 9 kampe med et enkelt mål til følge. Det er Diallos andet lejemål fra Manchester United, da han i sidste sæson var udlejet til skotske Glasgow Rangers.

Forrige artikel

Avram Glazer: Processen fortsætter

Næste artikel
Fred og Wilfred Zaha

15. december: En velovervejet fuser

ANNONCE