Sancho-opdatering: Første bud er afvist

Ifølge tyske Bild har Manchester United lagt første bud på Jadon Sancho, som Dortmund dog har afvist.

Det ligner, at vi igen kan få en vaskeægte Jadon Sancho-saga kørende i dette transfervindue, præcist, som det var tilfældet sidste år. Denne gang tyder det dog på, at prisen på englænderen er væsentligt lavere, hvorfor det i så fald vil være mere realistisk, at Manchester United vil kunne hente Dortmunds dribler hjem.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge det tyske medie Bild – her med Christian Falk, som har godt styr på det tyske marked, som by-line – har Manchester United budt 69 millioner euro for Sancho, som dog blev afvist af tyskerne, som angiveligt vil have et sted mellem 90 og 95 millioner euro for Sancho.

Her er det værd at huske på, at Dortmund for det første ville have omkring 120 millioner euro sidste år, og samtidig er det også væsentligt at huske på, at United først bød på Sancho sidste år, da det var for sent. Nu ligner det, at man er hurtigere ude af starthullerne.

Enighed med Sancho om kontrakt

Hvis du synes, at “Manchester United er enige med Sancho om personlige aftaler, nu mangler man bare at blive enig med Dortmund”-nyheden lyder bekendt, er det ikke dig, der er skør. Det var nemlig præcis det, som der var tilfældet sidste sommer. Ikke desto mindre er det netop det, Fabrizio Romano tweetede tidligere på formiddagen.

Romano skriver, at Sancho-lejren ikke kommer til at stå i vejen for en aftale, og at man altså venter på, at de to klubber kan blive enige om en aftale. Her er det altså de cirka 95 millioner euro, som Dortmund kræver for Sancho.

Tidligere på året har vi skrevet på siden, at Dortmund har indgået en “gentleman-aftale” med Sancho om, at hvis det rigtige bud kommer, vil de gerne lade ham gå, og meget tyder altså på, at det er den førnævnte pris, der er det, de vil slippe ham for.

Ifølge medier som The Athletic og Manchester Evening News er det mere sandsynligt, at man finder en aftale i dette vindue end det seneste sommervindue, men med 20-25 millioner euro mellem parterne, er der altså stadig et stykke at gå.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Engelske udbryderklubber får tildelt bøde

Næste artikel

Diogo Dalot tilføjet til den portugisiske EM-trup

ANNONCE