Dommens dag 30. maj

Det engelske U21-landshold er ikke med ved den igangværende EM-slutrunde, eftersom franskmændene var en tand for stærke i kvalkampene. Den del af briterne…

Det engelske U21-landshold er ikke med ved den igangværende EM-slutrunde, eftersom franskmændene var en tand for stærke i kvalkampene. Den del af briterne, der har engelsk pas, har dog fundet noget andet at huje og juble over.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

For hver dag der går lyder meldingerne omkring Wayne Rooneys nemlig mere og mere optimistiske. Alle forventer, at Englands wonderboy nummer et bliver klar til at deltage i en eller anden form ved slutrunden. Flere har endda taget så optimistiske briller på, at de håber at se Rooney i aktion i den første kamp mod Paraguay.

Om Rooney er så klar, som lægestaben hver evig eneste dag bekræfter den engelske befolkning i, at han er, vil vise sig tirsdag. Her skal FIFA nemlig have at vide fra hver enkelt VM-deltager, om der er spillere i den nuværende trup, der er i så dårlig stand fysisk eller mentalt, at de ikke kan spille.

Englænderne er i tilfældet Wayne Rooney blevet givet dispensation, så de helt indtil 9. juni – dagen for åbningskampen – kan trække Uniteds stjerne ud af truppen og erstatte ham med enten Jermain Defoe eller Andrew Johnson. Derfor skal man, uanset om Rooney så brækker et ben, ikke forvente at se englænderne melde ham ude allerede nu.

Forrige artikel

Syv spillere røg

Næste artikel

Obi-afgørelse om få dage

ANNONCE