Syv spillere røg

Danskerens ophold i Manchester United har aldrig været den dans på roser, som det tegnede til at blive, da Timm i 2002 fik debut i en ligegyldig Champions…

Danskerens ophold i Manchester United har aldrig været den dans på roser, som det tegnede til at blive, da Timm i 2002 fik debut i en ligegyldig Champions League-kamp mod Maccabi Haifa. Til gengæld har det været præget af kontroverser og kuldsejlede lejeopold.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Reserveholdets anfører Marcus Neumayr var også ventet frigivet, og sådan blev tilfældet også. Træner Rene Meulensteen havde ellers givet ham anførerbindet hos reserverne før denne sæson og tilmed rost ham til skyerne, og derfor findes det også en smule overraskende, at Uniteds første tysker nogensinde bliver fyret på gråt papir.

Af de fem øvrige navne kendes Quinton Fortune allerede. Derudover forlader tankcenterforwarden Eddie Johnson klubben sammen med Mark Howard, Phil Picken og keeperen Tommy Lee. Det er alle kontraktspillere, der ikke bliver tildelt en ny en af slagsen.

Ud dem er det også blvet besluttet, at tredjeårs-læringen Kyle Moran ikke er god nok til kontrakt. Derfor er også han færdig på Old Trafford.

De alle er fritstillet per 30. juni.

Forrige artikel

Klublæge fyret i United

Næste artikel

Dommens dag 30. maj

ANNONCE