– Drengene kan blive succesfulde

United legenden Bryan Robson mener, at United er to eller tre nye indkøb fra igen at kunne konkurrere om de store titler.

Bryan Robson fungerer nu som global ambassadør for Manchester United ligesom bl.a. Peter Schmeichel. Englænderen synes, at van Gaals tropper har håndteret en sæson med mange skader rigtig godt.

– United har i denne sæson vist, at de ikke er så langt fra at kunne kæmpe med om mesterskabet igen. De er godt nok en del point efter Chelsea, men hvis du ser på sidst United blev mestre, slog de City med 11 point, hvorefter City blev mestre året efter, udtaler han til Manchester Evening News.

– Hvis der bliver købt to eller tre spillere med kvalitet, er jeg sikker på, at drengene kan blive succesfulde.

Robson, der blev populær for sine præstationer på midtbanen, har stor ros til den nuværende United midtbane, der har leveret nogle flotte kampe på det seneste.

– Herrera, Fellaini og Mata har været rigtig gode de sidste to eller tre måneder, og de har virkelig fundet deres pladser på holdet, hvilket er rigtig godt. Den ene ting, som Chelsea kampen viste, er, at Carrick er meget savnet, når han ikke spiller. Det har vi set før i denne sæson.

Bryan Robson spillede 13 sæsoner for United. Her blev det til 345 kampe med 74 mål til følge.

Forrige artikel

Real Madrid har Chicharito-købsoption

Næste artikel

- Forventer stærk afslutning

ANNONCE