– Forventer stærk afslutning

En af Uniteds bedste spillere i denne sæson, Ashley Young, forventer, at United afslutter sæsonen med manér.

Hvis vi havde sagt det inden sæsonen, var der nok ikke nogen, der havde troet på os: Ashley Young bliver en af denne sæsons bedste spillere. Men her tæt på sæsonafslutning er det pludselig virkeligheden for Manchester United. Ashley Young har været en af de absolut bedste spillere i denne sæson, og han ligner bestemt ikke den samme spiller, som vi så på denne tid sidste år. 

Spilleren selv forventer, at United afslutter sæsonen med manér. Weekendens kamp bliver ikke let, men Young er overbevidst om, at holdet kan tage alle tre point i søndagens kamp på Goodison Park. 

– Vi vil tage alt det positive med fra kampen mod Chelsea. Den føler vi ikke selv, vi nogensinde skulle have tabt. Vi havde fuld kontrol og en masse chancer, men Chelsea formåede at forsvare den hjem, siger Young til MUTV

– Nu venter der endnu en svær kamp. Det er altid svært mod Everton på udebane, hvor fansene sidder tæt på banen, og stemningen altid er rigtig god.  Men vi skal tilbage på sporet nu, og vi går benhårdt efter tre point i weekenden.

United er lige nu placeret på den afgørende tredjeplads, men forventer, at klatre mindst en plads højere op i slutningen af sæsonen. Hvis det skal lykkedes, kunne en Chelsea-sejr mod Arsenal i weekenden være mere end tiltrængt. 

– Alle er fulde af selvtillid i truppen, det handler om at slutte så langt oppe som muligt nu. Andenpladsen er stadig inden for rækkevidde, men det kræver, vi vinder de resterende kampe. 

– Vi spiller alle kampene som finaler. Vi går ind til søndagens kamp med tro på egne evner, og hvis vi spiller ligeså godt som i de seneste kampe, så er jeg sikker på en sejr. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Drengene kan blive succesfulde

Næste artikel

Sir Alex: Jeg har aldrig haft så travlt

Relaterede artikler
Total
0
Share