Dubai afviser interesse for United

En talsmand fra kronprinsens holdning-virksomhed, Dubai Holding, afviser at Sheik Mohammed skulle være interesseret i at købe Manchester United, som en…

En talsmand fra kronprinsens holdning-virksomhed, Dubai Holding, afviser at Sheik Mohammed skulle være interesseret i at købe Manchester United, som en avis i går skrev.

“Oplysningen er falsk. Dubai Holding eller andre datterselskaber har ikke budt på noget hold,” udtaler den adm. direktør i Dubai Holding til Gulf News.

I går skrev aviserne i England, at Dubai Holding igennem datterselskabet, Dubai International Capital, ville modbyde Malcolm Glazer med et bud på over 1 mia. kroner mere end Glazer.

Dubai Holdning indgik i lørdags en sponsoraftale med fodboldforbundet i De Forenede Arabiske Emirater på over 30 mio. kroner. Den største i olie-statens fodboldhistorie, som efterhånden er blevet mere og mere ambitiøs.

Manchester Uniteds fremtid ventes at blive afgjort indenfor de næste par dage. Det kunne også mærkes på aktiekursen. Den var tidligere i dag oppe på 276 før den faldt ned på 272.25pence per aktie.

Forrige artikel

2 United-spillere på årets hold

Næste artikel

Silvestre: FA Cup-sejr kan ikke redde sæsonen

ANNONCE