Silvestre: FA Cup-sejr kan ikke redde sæsonen

United har for anden sæson i træk skuffet sine mange fans – en sæson hvor man røg ud af Champions League 1/8-finalerne, og en sæson hvor Chelsea løber med…

United har for anden sæson i træk skuffet sine mange fans – en sæson hvor man røg ud af Champions League 1/8-finalerne, og en sæson hvor Chelsea løber med mesterskabet. Nu er der kun én chance tilbage for at redde lidt af æren, nemlig når United og Arsenal den 21. maj tørner sammen i FA Cup-finalen.

Selvom en sejr i en så betydningsfuld turnering som denne, uden tvivl vil bringe lidt solskin over Manchester, så mener Uniteds franske forsvarspiller, Mikael Silvestre, ikke, at det er nok til at redde sæsonen:

”Vi kan ikke undervurdere FA Cuppens betydning, det er et fantastisk trofæ at vinde, og jeg er sikker på, at Arsenal har det på samme måde. Men jeg tror ikke, at det vil redde vores sæson – det er bare noget vi bliver nød til at vinde,”udtalte den hurtige franskmand overfor MUtv og fortsatte:

”Det er ikke godt nok for United, [at vinde FA Cuppen, red.] folk har ikke været vant til denne situation de sidste 10-15 år. Det er en skuffelse for alle omkring klubben,” afslutter Silvestre, som i de sidste par kampe, har måtte overvære kampene fra bænken, en situation som han håber ændrer sig hurtigst muligt.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Dubai afviser interesse for United

Næste artikel

Glazer bliver ikke anbefalet

ANNONCE