Ny redaktør på OldTrafford.dk

Den mangeårige skribent Emil Jørgensen tiltræder som redaktør og varsler nye initiativer på nyhedsfronten.

Der er røre i OldTrafford.dk’s egen lille Manchester United-andedam, og det får betydning for brugerne af sitet.

Emil Jørgensen, der startede som skribent for seks år siden, bliver redaktør. Det betyder, at han får det overordnede ansvar for alle artikler, blogs og podcast, som produceres på OldTrafford.dk.

Desuden skal han stå for at skabe en endnu bredere dækning – blandt andet i form af karakterbedømmelser af spillerne, flere blogs- og debatindlæg samt en helt ny transferdækning til sommer.

– Emil har tid, lyst og mod på at forsøge at løfte OldTrafford.dk, og jeg kan stå ethundrede procent inde for både hans evner og person, siger ejer og grundlægger Casper Heiselberg.

– Han og jeg har samme værdier og visioner. Vi ser hjemmesiden som mere end et nyhedsmedie; vi er og skal være en institution for alle danske United-fans, siger han.

Den nye redaktør

Emil Jørgensen er 24 år gammel og i gang med 8. og sidste semester på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

– Med fare for at gentage klichéen, som samtlige United-spillere spytter ud, når de bliver præsenteret på Old Trafford, så er det lidt en drøm, der går i opfyldelse. For jeg får mulighed for at kombinere min galskab og passion for Manchester United med en vildt fed journalistisk udfordring, siger Emil Jørgensen.

Han ser gerne, at OldTrafford.dk bliver endnu mere nørdet og personligt.

– Og det skal ikke kun handle om spillet på banen. Det skal handle om mekanismerne i moderne fodbold, om Manchester-by og kultur, fantraditioner, atmosfæren på Old Trafford, med mere. Og det skal mærkes, at det skrives af fans til fans, siger redaktøren.

OldTrafford.dk har 60.000 unikke brugere om måneden, 1 million sidevisninger og 40.000 fans på Facebook. Til sommer fylder siden 15 år.

Sitet drives af frivillige, og hvis du har lyst til at blive en del af holdet, optager vi nye skribenter.

Hvis du vil sende en ansøgning, eller har ris, ros eller forslag til artikler, så kontakt den nye redaktør Emil Jørgensen på emil@oldtrafford.dk eller 61651963. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Landstræner roser McTominay

Næste artikel

Dugarry langer ud efter Pogba

ANNONCE