Edwin tror på masser af succes

Således kan den tidligere Ajax-målmand, der en smule overraskende er hentet for et beløb mellem to og tre mio. pund i Fulham, ikke vente med at komme…

Således kan den tidligere Ajax-målmand, der en smule overraskende er hentet for et beløb mellem to og tre mio. pund i Fulham, ikke vente med at komme igang med hans nye dagligdag på Old Trafford – første skridt som United-spiller tages 1. juli.

van der Sar fortæller til Skysports.com, at han regner med at masser af succes i sin tid på Old Trafford. Efter hvad han har hørt om Malcolm Glazers takeover, så er betingelserne for trofæjagt stadig i tip-top stand på Old Trafford, amerikanerens takeover i maj til trods.

“Selvfølgelig er man glad for at få chancen for at komme til United, det er ikke en beslutning, der kræver flere dages overvejelse. Jeg tror den første kontakt kom for en otte-ni dage siden, og i går kom de sidste ting så på plads. Måske har det altid ligget i baghovedet at et skifte til United kunne blive muligt, men jeg føler selv, jeg har givet alt, hvad jeg havde for Fulham uanset hvad, og Chris Coleman ønskede mig da også held og lykke.”

“Selvfølgelig bliver de to næste år kæmpestore for mig. Jeg håber, at jeg kan føre United tilbage til hvor de hører hjemme, nemlig på toppen. Jeg har signeret en to-årig aftale, og efter et par samataler med Sir Alex Ferguson ved jeg præcis, hvad det er klubben vil have mig til og jeg skal prøve at udfylde opgaven så godt jeg kan, siger van der Sar og fortsætter:

“Jeg havde også en god snak med David Gill i Holland. Han forklarede en del ting omkring klubben, deriblandt både han og Fergusons position efter overtagelsen, og alt i alt synes betingelserne for mere succes at være perfekte. Jeg har to fantastiske år at se frem mod, og jeg vil gøre mit absolut bedste for United,” afslutter van der Sar interviewet med Skysports.com.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Stepney hylder køb af van der Sar

Næste artikel

Igen en sommer uden ferie

ANNONCE