Stepney hylder køb af van der Sar

Her godt 24 timer efter United bekræftede købet af den hollandske målmand, har mange eksperter givet udtryk for deres mening om købet, og meningerne – dem…

Her godt 24 timer efter United bekræftede købet af den hollandske målmand, har mange eksperter givet udtryk for deres mening om købet, og meningerne – dem er der mange af.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Mange anser købet som endnu en nødløsning, mens andre som Alex Stepney opfatter købet som et klogt køb af Ferguson.

”Det er et meget klogt træk af Sir Alex, efter Roy Carroll blev fritstillet.”

”Der var megen spekulation, men Edwin blev knap nok nævnt. Han fylder 35 i år, men nogle målmand fortsætter indtil de er 40.”

Van der Sar forventes at blive præsenteret for United den 1. juli, hvis han da består den obligatoriske lægetest, som bliver foretaget, når han vender hjem fra den hollandske landsholdslejr.

Stepney, som spillede 535 kampe og scorede 2 mål for United, er sikker på, at United nu kan indstille målmandsjagten de næste år, hvilket giver tid til de yngre og mere uerfarne målmænd i klubben til at bryde stille og roligt igennem, så de er klar til at overtage efter den store hollænder.

”Edwin har spillet i Champions League og har fået en masse erfaring, hvilket United har manglet de sidste par år.”

”Han har været i Fulham i fire år, og han har spillet fantastisk. Hans præstationer har været fantastiske, så hvorfor ikke købe ham?” Slutter United-legenden overfor TEAMtalk.

Er du i tvivl om, hvem Alex Stepney er? Så kan du gå ind i voress legende-sektion og læse Helge Conradsens tekst om en af de største målmænd i United-historien

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Vodafone vil se charmeoffensiv

Næste artikel

Edwin tror på masser af succes

ANNONCE