Efter Ronaldo-kontrovers: Mbappé er Uniteds drømmeerstatning

Det ser ud til, at Manchester United leder efter en erstatning til Cristiano Ronaldo, og det kunne være ingen ringere end Kylian Mbappé.

Det står efterhånden klart, at Cristiano Ronaldo har spillet sin sidste kamp for Manchester United. Han udtaler, han ingen respekt har for Erik ten Hag, og den hollandske manager vil angiveligt aldrig bruge ham igen.

Det åbner døren for, at der skal en mand ind i en i forvejen tynd angrebskæde. Og det er ikke små navne, der er i spil.

Daily Mirrors Manchester United-korrespondent, David McDonnell, fortæller, at PSG-stjernen Kylian Mbappé er i spil til Manchester United. Men det bliver ikke billigt.

Det anslås ifølge mediet, at det vil kræve 150 millioner pund i kompensation til Paris-klubben, mens Mbappé skal have det samme i løn, som Ronaldo fik, nemlig 500.000 pund om ugen. Manchester United anslås som værende en af de få klubber, der kan opfylde disse finansielle krav.

Mbappé skulle selv være i stormvejr i PSG, hvor den franske stjerne angiveligt ikke trives efter hans forlængelse i sommer.

Skulle det ikke være muligt at lande PSG’s superstjerne, står Napolis Victor Osimhen klar som andetvalg, og anses som mere opnåelig i januar end Mbappé. Men Napoli har forberedt sig på flere tilbud for nigerianeren i januar, og det står fast, at Mbappé er drømmesigningen.

Forrige artikel

ESPN: Ten Hag vil ikke bruge Ronaldo igen

Næste artikel

Daily Mirror: Osimhen er andenprioriteten til januar

ANNONCE