ESPN: Ten Hag vil ikke bruge Ronaldo igen

Ifølge ESPN har Erik ten Hag fortalt ledelsen hos Manchester United, at Ronaldo ikke skal spille for klubben igen.

Erik ten Hag holdt mandag et møde med co-chairman Joel Glazer, administrerende direktør Richard Arnold og fodbolddirektør John Murtough for at diskutere udfaldet af Ronaldos eksplosive interview med Piers Morgan.

Ten Hag mener, at Ronaldo er gået for langt i sin kritik af klubben og udtagelsen om, at han ikke respekterer United-træneren. Klubben blev gjort opmærksom på interview kort efter den dramatiske 2-1 sejr over Fulham.

Kilder tæt på ESPN fortæller, at en række seniorspillere er vrede over tidspunktet for Ronaldos udtagelser, hvor dele af interviewet blev offentliggjort blot få timer efter at teenageren Alejandro Garnacho havde scoret det afgørende mål mod Fulham.

Kilder tæt på ESPN fortæller ligeledes, at Ten Hag stadig har den holdning, at en klar og motiveret Ronaldo ville kunne gøre en forskel i den anden del af sæsonen, men cheftræneren nægter at ofre sammenholdet i truppen for at imødekomme den portugisiske landsholdsspiller og er derfor parat til at se ham forlade klubben, selvom en afløser ikke kan sikres i januars transfervindue.

Forrige artikel

Hvem skal afløse Ronaldo?

Næste artikel

Efter Ronaldo-kontrovers: Mbappé er Uniteds drømmeerstatning

ANNONCE