Cristiano Ronaldo i en kamp mod Leeds

Efter tragedie: Ronaldo spiller ikke mod Liverpool

Cristiano Ronaldo kunne i går fortælle, at han og partneren Georgina Rodriguez havde mistet deres ufødte baby. Ovenpå den tragiske nyhed melder Manchester United, at Cristiano ikke kommer til at spille mod Liverpool i aften.

Cristiano Ronaldo er blevet ramt af en stor tragedie, som den portugisiske Manchester United-spiller fortalte om i et Instagram-opslag i går.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Cristiano Ronaldo og partneren Georgina Rodriguez har mistet den ene af deres to ufødte tvillinger, fortalte Ronaldo og Rodriguez i opslaget.

Som følge af denne tragiske nyhed, fortæller Manchester United via manutd.com, at Ronaldo ikke kommer til at medvirke i aftenens opgør mod rivalerne fra Liverpool:

”Familie er vigtigere end alt, og Ronaldo ønsker at være der for sine elskede i denne svære tid. Derfor kan vi (Manchester United) bekræfte, at han ikke kommer til at deltage i kampen mod Liverpool på anfield tirsdag aften, og vi understreger familiens ønske om privatliv”, skriver Manchester United.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
De forhadte half and half-scarfs

Optakt: United skal spænde ben for Liverpools mesterskabsdrømme

Næste artikel

Startopstilling: Jones starter på Anfield

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
1
Share