Cristiano Ronaldo i en kamp mod Leeds

Efter tragedie: Ronaldo spiller ikke mod Liverpool

Cristiano Ronaldo kunne i går fortælle, at han og partneren Georgina Rodriguez havde mistet deres ufødte baby. Ovenpå den tragiske nyhed melder Manchester United, at Cristiano ikke kommer til at spille mod Liverpool i aften.

Cristiano Ronaldo er blevet ramt af en stor tragedie, som den portugisiske Manchester United-spiller fortalte om i et Instagram-opslag i går.

Cristiano Ronaldo og partneren Georgina Rodriguez har mistet den ene af deres to ufødte tvillinger, fortalte Ronaldo og Rodriguez i opslaget.

Som følge af denne tragiske nyhed, fortæller Manchester United via manutd.com, at Ronaldo ikke kommer til at medvirke i aftenens opgør mod rivalerne fra Liverpool:

”Familie er vigtigere end alt, og Ronaldo ønsker at være der for sine elskede i denne svære tid. Derfor kan vi (Manchester United) bekræfte, at han ikke kommer til at deltage i kampen mod Liverpool på anfield tirsdag aften, og vi understreger familiens ønske om privatliv”, skriver Manchester United.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel
De forhadte half and half-scarfs

Optakt: United skal spænde ben for Liverpools mesterskabsdrømme

Næste artikel

Startopstilling: Jones starter på Anfield

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share