De forhadte half and half-scarfs

Optakt: United skal spænde ben for Liverpools mesterskabsdrømme

Manchester United drager tirsdag aften til Liverpool, hvor Jürgen Klopp og co. venter på den anden side af midtercirklen. Læs OldTrafford.dk’s optakt til kampen her.

United fik langt om længe en sejr, da “De Røde Djævle” lørdag slog nedrykningskandidaterne fra Norwich med 3-2.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Andetsteds fortsatte Liverpool sin imponerende stime, da “The Reds” sendte Manchester City ud af FA Cuppens semifinaler med en sejr på selvsamme 3-2-cifre.

Tirsdag aften står de to traditionsklubber så over for hinanden i et af fodboldens største rivalopgør, det såkaldte North-West Derby. Liverpool kæmper en brag kamp om at holde fast i City i den absolutte top af Premier League, mens United aner et spinkelt håb om en top fire-placering.

Men håbet om denne placering kræver point tirsdag aften. En realisering af denne forhåbning er ikke blevet lettere, efter Cristiano Ronaldo mandag aften kunne meddele, at han og sin kæreste på tragisk vis har mistet et af deres to ufødte børn.

Derfor kommer United meget vel til at spille uden portugiseren, som ene og alene var med til at hive Ralf Rangnicks tropper op på tre point i weekendens turbulente opgør mod Noriwch.

Dato, tid og sted:
Kampen finder sted på Anfield tirsdag den 19. april klokken 21:00.

Dommer:
51-årige Martin Atkinson får til opgave at styre slagets gang.

Skader og karantæner:
Sadio Mané spillede en flot kamp på Wembley, da Liverpool lørdag slog Pep Guardiola og co. ud af FA Cuppen. Efterfølgende havde senegaleseren is om sin fod, og nogle medier spekulerer i, at han kan være tvivlsom til tirsdagens opgør. Udover det er Liverpool-truppen kampklar.

HAR DU HØRT VORES PODCAST, SOM VARMER OP TIL OPGØRET?

Det ser anderledes slemt ud for Rangnick, som må undvære – husk at trække vejret undervejs – Fred, Raphaël Varane, Edinson Cavani, Luke Shaw, Scott McTominay og nu altså også højt sandsynligt Cristiano Ronaldo.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:
De Gea
Wan-Bissaka – Maguire – Lindelöf – Telles
Matic – Pogba
Elanga – Fernandes – Sancho
Rashford

Liverpool:
Allison
Trent – Matip – Dijk – Robertson
Henderson – Fabinho – Thiago
Jota – Salah – Diaz


Hold øje med:
Liverpools back forventes som altid at spille en centrale rolle for Merseyside-klubbens offensive output. Hvis Mané ikke bliver klar, er portugisiske Diogo Jota imidlertid selvskrevet til start 11’eren, og ham kan Uniteds forsvarskæde få travlt med at skulle håndtere.

Sagt om kampen:
– Det har været det største lavpunkt i denne sæson og et af de største lavpunkter i min karriere. Jeg er sikker på, at det også var for mine holdkammerater, udtaler Harry Maguire op til opgøret med henblik på, da de to hold seneste mødte hinanden. Her vandt Liverpool med 5-0 på Old Trafford.

Skribentens bud på kampens udfald:
Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke spår mange chancer til United. Liverpools hjemmebanefordel, McTominay og særligt Ronaldos fravær samt de to holds formkurve indikerer kun en ting: United får en meget svær aften.

Nogle gange kan rivalopgør dog leve sit eget liv, og det er det håb, Rangnicks tropper skal klynge sig til. Ikke desto mindre tipper jeg på en 3-1-sejr til Liverpool.

TV:
See og Viaplay.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Ronaldos ufødte søn er afgået ved døden

Næste artikel
Cristiano Ronaldo i en kamp mod Leeds

Efter tragedie: Ronaldo spiller ikke mod Liverpool

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
1
Share