Wenger forsvarer Louis van Gaal

Arsene Wenger langer ud efter de mange rygter om både fyring af Louis van Gaal og en mulig ansættelse af Jose Mourinho.

Det er fortsat Louis van Gaal, der står overfor pressen, når den ugentlige pressekonference med manageren begynder på Carrington klokken 17.

Rygterne svirrer ellers kraftigt i øjeblikket om hollænderens fremtid i klubben, hvilket i dag fik managerkollega Arsene Wenger til at bakke op om hollænderen, da han blev spurgt til muligheden for at Jose Mourinho ville dukke op i Manchester United.

– Jeg vil ikke deltage i de spekulationer. Jeg har personlig en kæmpe respekt for Louis van Gaal og jeg synes at det der sker i øjeblikket er respektløst, sagde Arsene Wenger.

– Manden har arbejdet i over 30 år i fodbold og har leveret et helt utroligt stykke arbejde. Jeg synes det her er lidt respektløst overfor ham, lød det fra franskmanden, der heller ikke ville kommentere jose Mourinhos fyring i Chelsea.

– Der har været meget snak om Mourinho, så det vil jeg ikke kommentere yderligere. Jeg vil ikke have at nogen mister deres job. Min egen personlige opfattelse er at det altid er trist når nogen mister deres job, lød det meget diplomatisk fra Arsene Wenger. 

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Forrige artikel

Newcastle-spiller bekræfter: United er ude efter mig

Næste artikel

Eks-målmand: Mourinho kan genopbygge United-selvtilliden

ANNONCE