Elanga om debut og scoring: Fatter det stadig ikke

Det var en pavestolt Anthony Elanga, der efter Wolves-kampen kommenterede lidt på sin seneste uge som United-spiller, hvor det både er blevet til debut og mål for seniorholdet.

Anthony Elanga har spillet to kampe for Manchester United indenfor den seneste uge, da han i tirsdags fik debut hjemme mod Leicester, mens han i dag igen startede inde mod Wolves og endda kunne fejre det med en scoring. Det fatter han ikke helt selv endnu.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Min debut er ikke engang sunket ind endnu, så at jeg scorede i dag, fatter jeg slet ikke. Det er simpelthen en fantastisk følelse at starte i Premier League for den klub, jeg har holdt med siden jeg var lille. Jeg er så glad, siger Elanga i et interview med MUTV.

Elanga afslører også, at han før kampen snakkede med nogle af de rutinerede kræfter i Juan Mata og Nemanja Matic, som hjalp ham med at forblive rolig og fokuseret inden kampstart.

– Jeg snakkede med Juan og Matic før kampen. De sagde, at “hvis du spiller simpelt, bliver du den bedste spiller på banen,” og det var det, jeg forsøgte. Jeg følte mig rolig i dag, mere end første kamp, selvfølgelig fordi der var debut osv., men i dag tog jeg det mere roligt.

I kampen blev der brugt flere unge spillere udover Elanga, da han startede sammen med Amad Diallo, mens U23-kollegerne Shola Shoretire, Hannibal Mejbri og Will Fish kom ind, hvoraf det var debut for de to sidstnævnte. Det er Elanga stolt af.

– Det er en stolt dag for klubben. Vi har spillet sammen for U23-holdet i denne sæson, og at kunne få lov til at spille sammen på førsteholdet her til sidst er fantastisk. Jeg kommer aldrig til at glemme min debut, og da slet ikke mit første mål, afslutter svenskeren.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær priser sig lykkelig over ubesejret udebanebedrift og Elanga-mål

Næste artikel

Podcast: Sejr over Wolves og finale-optakt

ANNONCE