Solskjær priser sig lykkelig over ubesejret udebanebedrift og Elanga-mål

De røde djævle vandt søndag aften 2-1 over Wolves og fuldendte dermed en hel sæson uden nederlag på udebane. Det er en bedrift, som United-manager Ole Gunnar Solskjær er meget stolt af.

Der blev sparet på profilerne i aftenens opgør mod Wolves, men alligevel lykkedes reserverne, heriblandt flere ungdomsspillere, at overkomme hjemmeholdet i Wolves-manager, Nuno Espírito Santos, afskedskamp. Og netop de unge, og især målscorer Anthony Elanga, er Solskjær meget tilfreds med.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg er meget glad og stolt. Spillerne var gode på bolden, skabte chancer og fik den sejr, som de fortjente. Han [Elanga] kunne have scoret to før hans mål, og alligevel har han selvtilliden til at komme med i feltet igen. Jeg er enormt glad på hans vegne, og han har en lys fremtid foran sig.

Det blev en realitet, at United, som det tredje hold nogensinde, gik igennem en hel sæson uden at tabe på udebane. Og selvom Solskjær er stolt over bedriften, anerkender han, at der skal rettes op på hjemmebanestatistikken.

– Vores resultater på hjemmebane har ikke været de bedste, men sikke en bedrift. At gå en hel sæson som ubesejrede på udebane er virkelig noget, jeg er stolt af.

Manchester United slutter sæsonen af med Europa League-finalen mod Villarreal, hvor man må antage at de sparede profiler er klar til kamp. Kampen bliver spillet onsdag aften klokken 21:00 dansk tid.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Kampens spiller går til en ung svensker

Næste artikel

Elanga om debut og scoring: Fatter det stadig ikke

ANNONCE