Emmanuel Petit fortryder han ikke tog til United

Den nu 44-årige Emmanuel Petit fortryder at han ikke tog imod Sir Alex Fergusons tilbud og skiftede til Manchester United.

Emmanuel Petit var en af de indflydelsesrige spillere på Arsenal-holdet, der i 1998 vandt det engelske mesterskab og FA Cuppen før han forlod London-klubben til fordel for FC Barcelona.

Men da chancen bød sig for at vende tilbage til London, så lyttede franskmanden til familiens ønske om at flytte tilbage til London. Men sportsligt, så fortryder franskmanden at han først forlod Arsenal for at skifte til Barcelona og senere tog til Chelsea istedet for Manchester United,

– Jeg tog en beslutning baseret på min livstil på bekostning af det sportslige. Og for engang skyld, så tog jeg fejl. Det var det samme da jeg forlod Barcelona for at skifte til Chelsea. 

– Jeg prioriterede det sociale liv i London, da Sir Alex Ferguson forventede at jeg ville skrive under med Manchester United. Min kone ville ikke til Manchester. Det irriterer mig nu at jeg ikke gjorde det. Jeg skulle have insisteret på det, siger Emmanuel Petit ifølge ESPN til Football365.fr.

 

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Forrige artikel

Luke Shaw skal opereres på ny fredag

Næste artikel

Wilmots: Januzaj kan gøre som De Bruyne

ANNONCE