Endelig en komfortabel hjemmesejr

Manchester United sejrede ganske sikkert 4-1 mod Aston Villa på Old Trafford.

David Moyes havde nok det ene øje på tirsdagens Champions League-opgør, da han valgte de startende 11 til eftermiddagens hjemmeopgør mod Aston Villa. Det betød blandt andet, at Alexander Büttner, Darren Fletcher og Ashley Young startede inde.

Sidstnævnte kom tidligt i fokus med en skidt tilbagepasning, der tvang Rafael da Silva til at lave frispark på kanten af feltet. Den sendte Ashley Westwood i netmaskerne, og så var gæsterne i front.

Manchester United fik dog svaret hurtigt igen, da Shinji Kagawa lavede sit første assist i denne sæson. Wayne Rooney stod pludseligt helt fri i feltet, og det skarpe indlæg fra japaneren blev let headet ind.

I første halvlegs overtid kom hjemmeholdet helt over åbningens forskrækkelse, da Shinji Kagawa flot spillede Juan Mata fri i dybden. Han blev fældet af Leandro Bacuna i feltet, og så kunne Wayne Rooney sende United i front fra straffesparkspletten.

Holdene gik til pause ved 2-1 efter en meget chancefattig første halvleg.

Aston Villa kom hurtigt ud af starthullerne fra anden halvlegs start, og det udmøntede sig næste i en udligning ved Christian Benteke. Først sparkede den store angriber hul i luften fra tæt hold, og dernæst headede han lige over.

Så vågnede værterne dog op, og en løs chance i Villas felt faldt for fødderne af Juan Mata, og så kunne spanieren sende et forløsende mål ind til 3-1 med godt en halv time igen.

Den halve time viste Aston Villa ikke meget vilje til at komme tilbage, så Manchester United kunne let køre den hjem med et afsluttende mål af indskiftede Chicharito til at gå hjem på.