Moyes gentager: Rooney kan hjælpe os ud af problemerne

Efter dagens 4-1 sejr var det en lettet David Moyes, der kunne glæde sig over sin to-målsskytte

Det har været et par hårde uger for Manchester Uniteds udskældte manager, efter at han har måtte se sit hold tabe 0-3 til både Manchester City og Liverpool på Old Trafford i de sidste to hjemmekampe. En statistik, Wayne Rooney i dag lavede om på.

Rooney havde således flere gode aktioner i dagens kamp, og stod med to kasser for halvdelen af Uniteds mål, men Moyes føler, at han blot vil gentage sig selv ved at rose angriberen. Det sagde han efter kampen til BT Sport.

– Han er en top spiller, og han har været fantastisk siden sæsonstarten. Alt jeg siger om ham, vil blive en gentagelse. Men jeg fortalte ham efter kampen, at bliver han ved med at lave to mål hver kamp, vil det give os en stor mulighed for at gøre det langt bedre.

– Hans form og hans måde at spille fodbold på har været meget, meget god.

Også Manchester Uniteds nyindkøb, Juan Mata, som selv scorede sit første mål for “de røde djævle” i dagens kamp, var fuld af roser til sin kollega.

– Hvis Wayne scorer to mål hver kamp, vil det få os til at ryge op i tabellen. Jeg er meget glad for ham. Han er topscoreren, en klassespiller – og en klassefyr.

Om Manchester United ryger op i tabellen vil tiden vise. Efter dagens resultat ligger “de røde djævle” på en syvendeplads – to point bag Tottenham, som i morgen gæster Liverpool på Anfield.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Endelig en komfortabel hjemmesejr

Næste artikel

Rooney er nu klar til Bayern

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share