Endnu en film med Eric Cantona kommer til Danmark

Ikke nok med at Eric Cantona er med i den Cannes-aktuelle The Salvation, så vises endnu en film med den tidligere United-stjerne i en dansk biograf næste måned.

Eric Cantona har en birolle i den danske western-film The Salvation, som netop blev vist på Cannes-festivalen og har premiere i de danske biografer senere denne uge.

Men det er ikke nok. I starten af juni vil en anden film med Eric Cantona nemlig vises i forbindelse med fodboldfilmfestivalen der afholdes den 1. til 4. juni i Grand biografen i København.

I alt vises seks film til festivalen, men den der nok er mest aktuel for Manchester United- og Eric Cantona-fans er selvfølgelig Les Rebelles du Foot (Football Rebels).

Filmsitet Filmpuls skriver om filmen:

“Didier Drogba, Rachid Mekloufi, Socrates, Predrag Pasic og Carlos Caszely. Alle store stjerner, men samtidig også mænd, som har modstået fristelsen fra den magt og grådighed, som visse steder overskygger skønheden ved fodbold. Deres personlige menneskelige indsats, som har løftet dem op over deres sportslige bedrifter, bliver her genfortalt af ingen ringere end Eric Cantona.”

Filmen vises tirsdag den 3. juni klokken 19 i Grand.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Mourinho: Van Gaal er en god mand

Næste artikel

Louis van Gaal får ikke sit eget banner

ANNONCE