Endnu en sponsor tager afstand

Nike suspenderede tidligere på dagen sit sponsorat af Mason Greenwood, og nu følger en af Manchester Uniteds sponsorer trop.

Den britiske fødevaregigant Cadbury har nu også taget afstand fra weekendens forfærdelige historie om Mason Greenwood.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Tidligere i dag kunne vi fortælle om, at Mason Greenwoods personlige sponsor, Nike, har suspenderet aftalen med den 20-årige englænder, efter United-spillers ekskæreste på sin Instagram gik frem med beskyldninger om, at Mason Greenwood skulle have udsat hende for voldelige overgreb.

Cadbury har været sponsor i Manchester United siden 2020.

Cadbury siger i en udtalelse:

– Cadbury tolererer ikke vold i nogen form. Vores partnerskab er med klubben og ikke individuelle spillere. Men indtil disse beskyldninger er færdige, så vil den nævnte spiller ikke gå igen på nogen produkter eller kampagner, vi producerer.

Historien har sendt chokbølger igennem klubben, og tidligere på mandagen kom det også frem, at sagen endte med at få konsekvenser for Jesse Lingard på transfervinduets sidste dag.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Lingard-transfer blokeret af United

Næste artikel
Mason Greenwood

Blog: Stil jer på kvindernes side, Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share